Смертельна ДТП у столиці: Некерований Mercedes зніс відбійник і влетів у ТЦ (фото)

Трагедія сталася ​пізно ввечері в суботу, 8 червня.

Mercedes на «евробляхах», в салоні якого знаходилося чотири пасажири, рухався по Дніпропетровському шосе в напрямку міста. На транспортній розв'язці при спробі виїхати на вулицю Заболотного водій не вписався в поворот, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Авто зірвало з кріплень і відкинуло в сторону близько 20 метрів сталевої стрічки відбійника. Mercedes продовжив неконтрольований рух і опинився на парковці одного з торгових центрів. На шляху авто виявилася металева стіна прибудови. Вона і зупинила Mercedes.

Крім патрульних і медиків, на місці ДТП працювали рятувальники. Вони передали лікарям водія, проте врятувати молоду людину не вдалося. Всі четверо пасажирів були госпіталізовані. Ступінь тяжкості травм поки невідома.

Від початку втрати управління і до наїзду на перешкоду авто пройшло понад 100 метрів, що дозволяє говорити про велику швидкість. За непідтвердженою поки інформацією один зі свідків сказав, що Mercedes їхав на швидкості близько 150 кілометрів на годину. Розпочато розслідування. Воно і з'ясує причину цієї події. Тільки ось хто відповість за таку їзду?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...