Смертельна НП на Росії: З'явилася розповідь очевидця (відео)

У Росії 19 жовтня на території золотодобувного рудника поблизу селища Щетинкино Курагінского району Красноярського краю прорвало дамбу на річці Сейба.

Свідок трагедії розповів страшні подробиці. Відео з коментарем співробітника копальні Олега Пугачова розмістили на сторінці Baza в Telegram, передають Патріоти України.

Чоловік сказав, що, коли був у КП, почув незрозумілий шум. Він лише потім усвідомив, звідки той йде. "Темно, світла не було. Там десь аварія на лінії була. Я вийшов – чую, що вода шумить. Все ближче і ближче. Я нічого зрозуміти не можу", – зазначив він.

За словами очевидця, він побіг до найближчого "вагончика" будити людей, адже зрозумів, що все затоплює. "Потім побіг туди далі, до селища, побачив – вже гуртожиток понесло... І люди кричали "допоможіть". Вода висока була..." – розповів Пугачов.

Чоловік додав, що здебільшого загинули жителі трьох великих гуртожитків. В них було багато людей. За його словами, серед тих, хто проживав разом з ним, троє загинуло, двох витягли, одного з них госпіталізували. А про інших він не знає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...