Смертельна трагедія у США: Батько залишив дітей у машині на 32-градусній спеці і пішов спати під кондиціонером (фото)

Тепер чоловік звинувачується у вбивстві...

В американському місті Талса (штат Оклахома) заарештований 31-річний Дастін Лі Денніс, який звинувачується у вбивстві власних дітей, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Чоловік опівдні з'їздив з чотирирічною донькою Тіган і трирічним сином Райаном в магазин. Повернувшись додому, він залишив дітей в автомобілі, замкнув його і відправився в будинок. Там він ліг спати під кондиціонером: в цей день стовпчик термометра перевищував позначку в 32 градуси.

Як повідомляє телеканал Fox, Дастін розповів поліції, що, прокинувшись через п'ять годин, він «не зміг знайти дітей». І виявив їх на підлозі вантажівки, вони вже не подавали ознак життя. Батько переніс малюків в вітальню будинку і викликав швидку допомогу. Але вже було пізно - діти померли від теплового удару.
Сусід Дастіна зняв відео, в якому видно, як той замикає машину і йде в будинок без дітей.
У соцмережі Facebook Денніс написав, що він обожнював дочку і сина і «не може уявити світ» без них. В даний час він знаходиться у в'язниці і може вийти на свободу до суду під заставу в 750 тисяч доларів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...