SMS з того світу: Бортпровідник згорілого в Шереметьєво літака перед смертю відправив прощальне повідомлення нареченій

Бортпровідник допомагав людям до останнього та намагався відчинити двері літака для пасажирів.

22-річний бортпровідник Максим Моїсеєв, який до останнього рятував пасажирів з охопленого вогнем Sukhoi Superjet 100, перед смертю відправив прощальну SMS своїй дівчині. "Я тебе кохаю", - написав Моїсеєв своїй обраниці. Дівчина теж працює бортпровідником. Зараз вона перебуває разом з його батьками, пише Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Це останнє повідомлення у житті Максима Моїсеєва — своїй дівчині Ксюші. Хлопець встиг скинути СМС перед самою загибеллю — його кохана також працює бортпровідником, зараз вона перебуває поруч з батьками коханого", - йдеться в повідомленні.

Сам Максим під час трагедії перебував на кухні економ-класу, допомагав людям до останнього й намагався відчинити двері літака для пасажирів.

ЗМІ писали, що в день авіакатастрофи з Sukhoi Superjet Моїсеєв хотів відчинити двері в охопленому вогнем хвості літака, щоб прискорити евакуацію людей, але не зміг. Бортпровідником на рейсах "Аерофлоту" він встиг пропрацювати понад рік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...