"Сніданок з'їж сам...": Кардіологи шокували правдою про наслідки пропуску ранкового прийому їжі

Імовірність виникнення хвороб серця зростає майже вдвічі в разі відмови від прийому їжі в ранковий час.

Відповідні дані було отримано за підсумком дослідження, в якому брали участь 6 тисяч осіб, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Відзначається, що користь сніданку для організму незаперечна, і необхідність присутності цього прийому їжі давно відома.

Однак, як виявилося, наслідки відмови від цього набагато серйозніші, ніж вважалося раніше. Так, сніданок стабілізує апетит, артеріальний тиск і рівень холестерину.

Для дослідження задіяли 6 тисяч здорових людей у віці від 40 до 75 років, які розповіли про свої харчові звички, після чого, через деякий час, було зафіксовано, що у респондентів, які пропускають сніданок, ймовірність серцево-судинних захворювань на 87% вища, ніж у інших.

Як відомо, хвороби серця є однією з найпоширеніших причин смертності в світі, при цьому, число їх жертв зростає з кожним роком, - якщо в 2000 році померли 12 млн осіб, то в 2016 році цей показник зріс вже до 15,2 млн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...