Собаки-невидимки: Пси встрибують на диван і зникають... (фото)

​Жінка не може сісти на диван, уважно не оглянувшись, але дивні звички і педантичність - не про неї. Ритуал пов'язаний з простим бажанням не нашкодити своїм песикам - майстрам камуфляжу, через чиє забарвлення їх легко втратити серед меблів.​

Тіна Грентхем з Англії - 44-річна господиня двох дев'ятимісячних цуценят французьких бульдогів на ім'я Вінні і Рокко, які, на щастя, не знайомі з усіма печалями світу. Їх жінка придбала під час другого локдауну восени, але спочатку планувала купити тільки одного песика, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail. Далі - мовою перекладу:

Тіна Грентхем

Однако планам Тины помешали её сыновья — 11-летний Харли и пятилетний Флинн, которым понравились разные собаки. Чтобы не расстраивать никого из детей, мать согласилась на двух щенков, хотя на тот момент у неё дома уже жили лабрадор Алфи и другой серый бульдог по кличке Блу.

"Рокко очень любвеобильный, спокойный и весьма фотогеничный. Винни довольно независимый: он любит обниматься, но в то же время не прочь проводить время в одиночку", — описала своих питомцев Тина.

Помимо радости, которую привнесли в жизнь семьи Грентхэм Винни и Рокко, они также добавили своим хозяевам проблему, сделавшую из двуногих небольших параноиков. Дело в том, что оба бульдога обладают пятнистым серо-белым окрасом, который точь-в-точь повторяет цвета вельветового дивана семьи.

А псы, как и любые животные, не прочь проводить часть своего досуга, посапывая на мягком диване, из-за чего за несколько мгновений постоянно растворяются на поверхности мебели. Как итог — их двуногие друзья могут просто не заметить животных и сесть прямо на них.

Чтобы убедиться, насколько всё серьёзно, можно просто посмотреть на предмет мебели и попробовать найти на нём одного хорошего мальчика.

С одной стороны, совпадение в окрасе идеально подходит Рокко и Винни для камуфляжа на случай, если нужно будет срочно спрятаться от проблем. Но с другой — всегда существует угроза, что на тебя сядут.

"Не думаю, что они знают, насколько сильно сливаются с диваном, но при этом они проводят много времени, прячась за подушками и выглядывая наружу", — добавила Грентхэм.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...