"Союз жаби з гадюкою - він такий": Журналістка повідомляє, що у Києві Столар "перекидає" голоси ОПЗЖ на партію Пальчевського

Столар за рахунок власної партії намагається протягнути Пальчевського в Київраду.

Вадим Столар за допомогою своєї людини Михайла Наконечного намагається протягнути в Київраду партію Пальчевського за рахунок голосів "Опозиційної платформи – За життя". Про це у своєму телеграм-каналі повідомила журналістка Соня Кошкіна, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що у партії Пальчевського 4,4%, і до Київради політсила не заходить. "Як ми знаємо, головним бенефіціаром проєкту є Вадим Столар. Друга частина його інтересу сконцентрована в ОПЗЖ (він очолює міську організацію). А виборами займається на 100% його людина Михайло Наконечний. Так ось, просто зараз Наконечному дали команду будь-якими правдами й неправдами затягнути Пальчевського в Київраду. За рахунок ОПЗЖ", – написала Кошкіна.

За її словами, сценарій – відправка на перерахунок в базових для біло-блакитних районах міста: Солом'янському, Оболонському й Дарницькому.

"Так мило, правда? Цікаво, мажоритарні акціонери ОПЗЖ – Льовочкін, Бойко, Рабінович – цю схему благословили? Дружня взаємодопомога, так би мовити", – зазначила Кошкіна.

Пізніше вона опублікувала оновлення – поділилася заявою ОПЗЖ про те, що результати партії на виборах Київського міського голови й Київської міської ради намагаються спотворити кримінальними методами. "У заяві мовиться, що готується крадіжка голосів. Лише не уточнюється, що "тирити" мають намір свої ж. Причому на користь Пальчевського. Союз жаби з гадюкою – він такий. Я називала Дарницький, Солом'янський і Оболонський, а тут ще Шевченківський згадується", – підкреслила журналістка.

"Більше пекла", – написала у своєму телеграм-каналі Кошкіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...