Дослідники з Solar Food виробляють штучний протеїн з грунтових бактерій, які харчуються воднем. Вчені запевняють, що в майбутньому їжу можна буде створювати з практично нульовим викидом парникових газів, якщо перейти на виробництво з поновлюваних джерел енергії.
Під час виробництва протеїну в Solar Food за допомогою електрики розбивають молекули водяної пари для створення водню. Вуглекислий газ, який отримують в результаті хімічної реакції, стає джерелом вуглецю, а разом результати цієї реакції дозволяють розмножуватися бактеріям з грунту, що дозволяє отримати речовину, насичену білками, жирами та вуглеводами.
Поки компанія не запускала масове виробництво навіть в експериментальному режимі, а їх потужностей вистачає на створення одного кілограма порошку. Його склад складається з 50-60% білка, 5-10% жирів і 20-25% вуглеводів.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...