"Сонячна долина" українських зірок: Як виглядають елітні маєтки Потапа і Насті та Горбунова і Осадчої (фото, відео)

Відомо, що зіркові пари живуть по сусідству одне з одним.

У мережі показали, який вигляд мають елітні маєтки знаменитих Потапа та його дружини Насті Каменських, а також Юрія Горбунова і Катерини Осадчої, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Так, житло знаменитостей розташоване в селищі Романків, у напрямку Конча-Заспи. Саме тут є закрите котеджне містечко "Сонячна долина", в якому оселилися зірки.

За словами джерела, Потап ще у 2017 році купив 13,5 соток землі, на яких зараз стоїть двоповерховий маєток. Він виконаний із каменя в італійському стилі. На задньому дворі засклена тераса, будиночок для барбекю і басейн із лаунж-зоною.

Будинок Потапа і Каменських

Всередині будинку Потапа і Каменських є світлі стіни і меблі, просторі кімнати та багато природного світла. У вітальні розташований камін, а в передпокої біля сходів – місце для спортивних тренувань.

Який вигляд має зсередини будинок Потапа і Каменських

Найдешевший котедж від забудовника (220 кв.м) можна придбати за 12,67 млн гривень, а просторий будинок площею 574 квадрати обійдеться в 33,24 млн гривень.

Будинок Горбунова й Осадчої

У дворі будинку Горбунова й Осадчої є гірки та гойдалки для їхнього маленького сина, а також гостьовий будиночок. Площа ділянки зірок становить 13,4 сотки.

Який вигляд має зсередини будинок Горбунова й Осадчої

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...