Соратник Джуліані зізнався, що, з відома Трампа, "жорстко тиснув і погрожував" владі України

​У США з'являються все нові і нові деталі зі скандальних одкровень Льва Парнаса (соратник особистого адвоката президента США Руді Джуліані) з приводу україно-американських відносин. І ця інформація, яку Парнас озвучує, публічно грає проти Дональда Трампа.

Так, наприклад, Лев Парнас зізнався, що він як представник Дональда Трампа передав українським чиновникам "дуже жорсткий сигнал" про те, що США припинять всяку допомогу країні, якщо Київ не оголосить про початок розслідування відносно колишнього віце-президента Джо Байдена. "Сенс був такий: це стосувалося не тільки військової допомоги. Це стосувалося будь-якої допомоги", - сказав він в інтерв'ю MSNBC, передають Патріоти України.

Парнас повідомив, що зустрічався з офіційними особами, в тому числі зі старшим помічником президента України Володимира Зеленського, і дав зрозуміти, що він був там "від імені Руді Джуліані і президента Сполучених Штатів".

Він додав, що отримання Україною допомоги від США залежало, в першу чергу, від початку розслідування щодо Байдена і його сина Хантера, який був членом правління української компанії Burisma. За словами бізнесмена, Трамп знав про спроби тиску на Україну з метою ініціювати початок розслідування проти Байденів. "Президент Трамп точно знав, що відбувається. Він знав про всі мої пересування. Я б нічого не зробив без згоди Руді Джуліані або президента", - заявив Парнас.

Він додав, що заява Трампа про те, що він нічого не знав, є брехнею.
Історія скандалу
Демократи ініціювали процедуру імпічменту щодо президента 24 вересня 2019 року, після того, як американський інформатор висловив стурбованість у зв'язку з телефонною розмовою Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським, який мав місце 25 липня. В ході розмови Трамп закликав Зеленського почати розслідування відносно екс-віце-президента США Джо Байдена і його сина Хантера, а також передбачуваного втручання в американські вибори 2016 року з території України.
У підсумку в грудні минулого року Палата представників США оголосила імпічмент президенту країни Дональда Трампа за обома пунктами звинувачення. Йдеться про зловживання владою і про перешкоджання розслідуванню, яке проводив Конгрес.
Тепер в Сенаті вирішать, чи дійсно слід усувати Трампа з посади. Більшість в Сенаті (53 місця) зараз належить партії Трампа - республіканцям. Тому найімовірніше, на цьому етапі процедура відсторонення президента від влади зазнає краху.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...