Соратниця Порошенка пообіцяла захистити харківський намет "Все для перемоги"

Намет "Все для перемоги" стоїть на площі Свободи в Харкові з часу Революції Гідності та початку бойових дій на сході України. Біля намету в різний час проводили патріотичні акції, збирали допомогу учасникам бойових дій, переселенцям.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ірина Геращенко повідомила, що найближчим часом проведе депутатський прийом у волонтерському наметі "Все для перемоги" на площі Свободи в Харкові. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

"До мене звернулися харківські волонтери й активісти з пропозицію облаштувати в наметі, в якому всі ці 5 років збирали гуманітарку на фронт, мою депутатську громадську приймальню. Для мене це честь. Дала згоду. І найближчим часом проведу там особистий депутатський прийом. Ні реваншу", - написала Геращенко.

Намет "Все для перемоги" стоїть на площі Свободи в Харкові з часу Революції Гідності та початку бойових дій на сході України. Біля намету в різний час проводили патріотичні акції, збирали допомогу учасникам бойових дій, переселенцям. Також він є місцем нагадування про бойові дії на Донбасі.

8 травня на сайті Харківської міськради була оприлюднена петиція про знесення намету "Все для перемоги". Її публічно підтримав мер міста Геннадій Кернес.

11 травня на наметі з'явилося розпорядження про знесення.

12 травня відбулася акція проти знесення намету волонтерів "Все для перемоги". Майже 1000 осіб пройшли ходою центром Харкова, вимагаючи від влади скасувати припис про знесення намету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...