Сотні студентів евакуювали: У Києві спалахнула пожежа в гуртожитку (фото)

Горіло побутове приміщення на першому поверсі на загальній площі 10 кв. м.

У понеділок вночі, 23 грудня, у Солом'янському районі Києва, в гуртожитку №8 Національного авіаційного університету, що на вулиці Ніжинська, 29Б, спалахнула масштабна пожежа. На місці рятувальники повідомили про підвищену складність НП, написала пресслужба ГУ ДСНС у м. Києві, передають Патріоти України.

Виявилося, що горіло побутове приміщення на першому поверсі на загальній площі 10 кв. м. Рятувальники загасили пожежу.

Внаслідок займання згоріли та були пошкоджені меблі, побутова техніка, двері, особисті речі, закопчені стіни та стеля. Під час ліквідації пожежі з будівлі евакуювали 300 студентів. Загиблих та травмованих немає.

Як написало видання "Інформатор", уся дев'ятиповерхова будівля була повністю заповнена димом. Після того, як пожежу загасили, в приміщення студентів не впустили. Щоб не замерзнути та перечекати, вони вирушили в найближчі корпуси гуртожитків.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...