"Сотні тисяч": У Ху*ла розповіли, скільки видали російських паспортів у "Л/ДНР"

У Росії заявили, що з кінця квітня понад 170 тисяч жителів окупованого Донбасу нібито отримали паспорти РФ у Ростові-на-Дону.

Таку цифру озвучив у середу, 13 листопада, губернатор Ростовської області Василь Голубєв, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Якщо говорити про кількість людей, які отримали громадянство на сьогодні їх більше 170 тисяч осіб. Звичайно, частина людей поїхала назад", – сказав він.

При цьому губернатор наголосив, що не бачить у зв'язку з цим особливого навантаження на соціальну сферу регіону, зокрема, це не відбилося на роботі і завантаженні дитячих садків і шкіл Ростовської області, а також на ринку праці.

Російський журналіст Олександр Сотник їдко відреагував на новину. "Ну, що, росіяни,"русскій мір" іде до вас. З усіма "народними республіками" за списком. Тисячі Моторол. Десятки тисяч Гіві. Зустрічайте!" – написав він у Twitter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...