Сотня "журналістів" міцної статури приїхали на львівські вибори (фото, відео)

Автобуси з молодиками помітили у Дрогобичі.

Біля одного з будинків у центрі Дрогобича зафіксовано близько 100 молодиків. Про це повідомили в ОПОРі. Поліція уже провела перевірку і встановила особи цих людей, передають Патріоти України.

Відео про скупчення молодиків біля одного з будинків у місті Дрогобич ОПОРІ надали на правах анонімності.

За інформацією поліції, у місті зафіксовано два автобуси з львівськими номерами. Правоохоронці поспілкувалися з молодиками, які розповіли, що вони планують охороняти виборчі дільниці і є журналістами. На підтвердження останнього факту показали посвідчення видання "Нова пора".

За інформацією з державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності це медіа зареєстроване у Запорізькій області.

Також відомо, що 3 осіб прописані у Запорізькій області. Усі інші – у Львівській.

Представники цього видання уже намагалися потрапити у приміщення дільничних виборчих комісій №461735 (місто Стебник) та №461718 (місто Дрогобич). Голови комісій разом з поліцейськими у праві присутності їм відмовили. В одного з представників ЗМІ не було печатки на журналістському посвідченні, іншій мав свідоцтво про реєстрацію видання із простроченою датою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...