Соцмережі пишуть про "маніяка": На Житомирщині невідомий спробував згвалтувати жінку та залишив її пораненою на рейках

У поліції подію обіцяють прокоментувати пізніше.

Вчора у Бердичеві чоловік намагався згвалтувати жінку, поранив її, а потім поклав на залізничні рейки. Про це повідомляється у дописі на сторінці “Підслухано в Бердичеві” у Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначає сестра постраждалої, напад на дівчину трапився 15 лютого близько 18-ї години вечора неподалік місцевого вокзалу.

Нападником виявився “чоловік близько 35-40 років, зріст близько 170 сантиметрів, середньої статури, одягнений в темну куртку, темні штани і шапку, з 3-денною неголеністю і легким перегаром”.Він вчинив напад на бердичівлянку, намагався її згвалтувати та вбити.

“Спочатку запитав, котра година, пройшов мимо, а потім наздогнав, напав з ножем зі спини, сказав закрити рот і роздягатися”, - пише сестра постраждалої Софія.

Також вона зазначає, що її сестра почала чинити опір. Після цього нападник завдав дівчині поранення в шию, а потім поклав на залізничні рейки. Жертва відштовхнула його ногами, порізавши собі руки, а він втік у бік вокзалу.

У коментарях до цього допису жителі Бердичева зазначають, що такий випадок у місті трапився не вперше, отже, ймовірно, тут діє серійний гвалтівник. У поліції цю подію обіцяють прокоментувати пізніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...