СОVID-19: Європа посилює карантинні заходи на континенті

Що вирішив екстрений саміт Євросоюзу по коронавірус.

На екстреному саміті лідерів країн ЄС, який пройшов у форматі відеоконференції і був присвячений боротьбі з пандемією Covid-19 прийняли рішення про введення "нових і дуже тривалих санітарних заходів", передають Патріоти України з посиланням на Телеграм-канал "Пул №3". Далі - мовою оригіналу:

"Главные итоги и решения экстренного саммита Евросоюза по коронавирусу:

- В ЕС поторопились с отменой жестких санитарных мер летом, что и стало одной из причин столь интенсивной второй волны пандемии в Европе.

- По всему Евросоюзу ежедневное число новых случаев болезни в несколько раз превышает пиковые весенние показатели. Число смертей быстро растет вместе с увеличением заболеваемости.

- Необходимо ограничение необязательных перемещений граждан европейских стран.

- Требуются общеевропейские меры по тестированию больных и разработке стратегии вакцинации.

- Больницы и весь сектор здравоохранения подвергается перегрузке.

- Необходимо разработать общеевропейские правила соблюдения карантина для бессимптомных носителей заболевания и для лиц, имевших контакты с зараженными.

- Очень низок уровень взаимодействия между государствами Евросоюза по борьбе с пандемией.

- Мобильные приложения для отслеживания контактов с инфицированными людьми работают неэффективно – на 446 млн граждан Евросоюза лишь 52 млн скачиваний.

- Урсула фон дер Ляйен подчеркнула, что 100-процентная эффективность вакцин невозможна: "Первые вакцины будут иметь эффективность 80-70%, возможно меньше, и это будет уже хорошим результатом"."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...