СОVID-19: Лікар розповів, коли ослабне епідемія коронавірусу в Україні

Коронавірус поводиться подібно до інших гострих респіраторних інфекцій, зазначив лікар.

Начальник управління Держспоживслужби Києва, лікар Олег Рубан заявив, що коронавірус поводиться подібно до інших гострих респіраторних інфекцій, зокрема, грипу, тому ослаблення епідемії можна очікувати лише навесні 2021 року, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

В ефірі телеканалу він сказав, що сьогодні «ми спостерігаємо повну кореляцію коронавірусу з грипом і ГРВІ».

У той же час, за його словами, COVID-19 відрізняється від інших гострих респіраторних інфекцій тим, що «ця вірусна інфекція дуже важка і дуже агресивна».

«На жаль, ми будемо спостерігати ще два сезони, 2020 і 2021 року. Буде збільшення захворюваності, низка рекордів до березня наступного року», — зазначив Рубан.

За оцінками лікаря, пік епідемії можна очікувати в січні-лютому 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...