За його словами, солона їжа робить кров більш густий і це погано при коронавірусі.
Заражені коронавірусом люди повинні змінити свою звичну дієту, що б у них було більше шансів впоратися з грізною хворобою. Головні обмеження - хворим варто обмежити кількість солоної їжі в раціоні і забути про алкоголь. Про це розповів лікар-терапевт Філіп Кузьменко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
"Хворим потрібно підтримувати водно-сольовий баланс. Слід уникати солоної їжі. Не можна їсти велику кількість солоної риби, солоних огірків, і так далі. Замість цього варто пити більше води", - заявив лікар.
За його словами, солона їжа робить кров більш густий і це погано при коронавірусі. "Сіль відтягує рідку складову в тканини, а в самих судинах як би відбувається згущення. Там рідкої частини менше, а кров'яних клітин більше. Побічно це може вплинути, якщо людина хворіє Covid-19", - уклав Кузьменко.
Лікар додав, що також треба відмовитися від вживання алкоголю, так як він, зокрема, сприяє обезводнення організму.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...