Совкову перловку залишаємо російській вояччині: Усі частини ЗСУ перейдуть на нову систему харчування з початку 2020 року (відео)

Ця система запроваджує широкий асортимент продуктів, гнучкий механізм їх замовлення, урізноманітнює та значно покращує якість їжі.

Усі частини Збройних сил України з початку 2020 року перейдуть на нову систему харчування. Про це повідомив міністр оборони Андрій Загороднюк на брифінгу, який транслював 5 канал, передають Патріоти України.

За його словами, це дозволить суттєво покращити продовольче забезпечення військовослужбовців.

"Я підписав документи щодо оголошення конкурсу на закупівлю харчування за каталогом. На каталог переходять усі частини Збройних сил з наступного року. Ми це питання закрили, реформа харчування буде стосуватися всіх частин ЗСУ вже з початку року повністю", – зазначив міністр.

"За винятком якихось невеличких окремих частин, де немає сенсу це робити з економічного погляду", – додав він.

У Міноборони підкреслили, що перехід на систему продовольчого забезпечення військовослужбовців за каталогом продуктів є однією з ключових реформ ЗСУ, яка повністю відповідає стандартам армій провідних країн світу. Ця система запроваджує широкий асортимент продуктів, гнучкий механізм їх замовлення, урізноманітнює та значно покращує якість їжі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...