"Спалилися": Мати російського морпіха видала його участь у захопленні Криму

Волонтерам вдалося на підставі інформації з російських соцмереж встановити особу ще одного військового РФ, який брав участь в окупації Криму.

Про це повідомляється на сайті спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

"Нещодавно міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm встановила факт участі 108-го десантно-штурмового полку ЗС РФ в операції захоплення Криму. Вивчаючи профіль десантника цього полку М. Довженка, під фотографією з медаллю за окупацію Криму ми натрапили на такий коментар росіянки Ірини Дуравкіної: “У мене син також отримав медаль За Повернення Криму! Ви молодці, наші герої! Поздоровляю з такою нагородою!", - повідомляють волонтери.

Таким чином вдалося з'ясувати ім'я Теперечкіна Дмитра Олексійовича, який народився 19 червня 1995 в місті Біла Калитва Ростовської області РФ.

Проходив строкову військову службу в 2013-2014 роках у 1-й десантно-штурмовій роті десантно-штурмового батальйону окремої бригади морської піхоти, в/ч 13140. Це номер військової частини 810-ї ОБр МП ЧФ РФ, місце дислокації – тимчасово окупована територія України, м. Севастополь. Дані про місце служби підтверджуються посвідченням до медалі.

"Теперечкін теж опублікував фото медалі за окупацію Криму, а також посвідчення, щоправда, не в розгорнутому вигляді, тому ми висловлюємо подяку Ірині Дуравкіній, яка викрила сина, опублікувавши розгорнуте посвідчення до медалі", - пишуть волонтери.

Крім того, звертає на себе також увагу одне з фото морпіха, на якому той піднімає руку в жесті, підозріло схожому на нацистське привітання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...