"Спалилися": Російські військові видали участь своєї бригади в окупації Криму (фото)

Всі вони брали участь в операції захоплення Криму і отримали за це нагороди від міністерства оборони РФ.

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm знайшли докази участі в операції захоплення Криму ще однієї військової частини ЗС РФ - 41-ї бригади ракетних катерів, в/ч 72 165, передають Патріоти України.

На цій фотографії російські моряки, які служили на малому ракетному кораблі «Міраж». Цей корабель входить до складу 166-го Новоросійського дивізіону малих ракетних кораблів 41-ї бригади ракетних катерів (номер в / ч бригади 72 165). Всі вони брали участь в операції захоплення Криму і отримали за це нагороди від міністерства оборони РФ.На фото зліва направо: Олександр Денисенко, Олексій Барабаш, Олександр Головань.На основі даних з профілю соцмережі встановлено: Головань Олександр Сергійович, 10.01.1991 р.н.. Родом з Калузької області. Навчався в Москві. Брав участь в акція російської опозиції, зокрема, т. з. марші мільйонів, який відбувся 12 червня 2012 року. На військову службу був призваний восени 2013 року. Служив матросом на малому ракетному кораблі «Міраж». За участь в операції захоплення Криму нагороджений медаллю.Денисенко Олександр Миколайович. За даними профілю соціальної мережі, дата народження 24.03.1993 р, живе в Краснодарському краї РФ, ймовірно, в м Кореновськ. Персональні дані також вказані на фотографії водійського посвідчення. Проходив строкову службу в 41-й бригаді ракетних катерів. За участь в операції захоплення Криму нагороджений медаллю.

Барабаш Олексій Іванович. На основі даних сторінок соцмережі встановлено: дата народження 18.05.1994 р, проживає в Новоросійську, Краснодарський край РФ. Служив матросом на малому ракетному кораблі «Міраж».

Посвідчення до медалей за окупацію Криму військовим 41-ї бригади ракетних катерів підписував капітан 1-го рангу Олександр В'ячеславович Толмачов, який в 2015 році завершив свою військову службу. Генеральна прокуратура України підозрює його в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, плануванні, підготовці, розв'язанні і веденні агресивної війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...