"Спалив контору": Ватажок терористів "ЛНР" зізнався, що без "товаришів з Москви" воювати було б неможливо (відео)

Найманець Росії, комбат батальйону "Призрак" Олексій Марков підтвердив поставки російської зброї терористам на Донбасі.

Олексій Марков

Про це розповів у своєму відеоблозі український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Так, терорист в одному з інтерв'ю зазначив, що зброю і запчастини на окупованих територіях взяти ніде, і подякував "товаришам із Москви", без яких воювати було б неможливо.

За словами Казанського, зізнання Маркова спростувало всі заяви Кремля. Так, він нагадав, як у 2014 році під час розгляду українського позову в Гаазі представник Росії Ілля Рогачов запевнив, що всю зброю, яка опинилася в руках терористів "Л/ДНР", вони нібито знайшли в шахтах Донбасу.

"На шостому році "громадянської війни" в "Л/ДНР" нарешті визнали, що зброю їм брати ніде. І все це – справа рук покровителів із Росії", – підсумував Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...