Спека відступить: Синоптики розповіли про погоду на початку нового тижня

На початку тижня по всій Україні очікується похолодання, в більшості областей пройдуть дощі.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок, 13 липня, в західних областях температура вночі становитиме +9...+12 градусів, вдень +18...+21 градус, у південних і східних областях вночі +14...+19 градусів, вдень +22...+31 градус, передають Патріоти України.

У Києві вночі і вранці короткочасний дощ, гроза, вдень без опадів. Температура вночі +12...+14 градусів, вдень +19...+21 градус.

У західних областях України без опадів, на решті території короткочасний дощ, гроза, в східній частині місцями град і шквали 17-22 м/с.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень у центральних, південних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У вівторок, 14 липня, в західних областях температура вночі +8...+11 градусів, у східних областях +13...+18 градусів; вдень по всій території +19...+24 градуси.

У Києві без істотних опадів. Температура вночі +11...+13 градусів, вдень +20...+25 градусів.

На Лівобережжі очікуються помірні дощі, окремі грози, на сході місцями значні дощі, на решті території – без істотних опадів.

Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с, на Лівобережжі 7-12 м/с.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...