Спільна справа: "Нова пошта" пообіцяла виділити 25 мільйонів гривень на допомогу в боротьбі з коронавірусом (відео)

Представники пообіцяли спрямувати ці кошти на потреби лікарняних закладів Полтави і Полтавської області.

У зв'язку з поширенням коронавірусу, компанія "Нова пошта" прийняла рішення виділити 25 мільйонів гривень на закупівлю обладнання і додаткових матеріалів для лікарень. Представники пообіцяли спрямувати ці кошти на потреби лікарняних закладів Полтави і Полтавської області. Про це на офіційній сторінці у фейсбуці повідомив співзасновник компанії "Нова пошта" В'ячеслав Климов, передають Патріоти України.

Під час свого відеозвернення він зазначив, що наразі бізнес не може залишатися осторонь, коли країна переживає нелегкі часи: економічну кризу, яка помножена на загрозу епідемії коронавірусу.

"Зараз, у нових реаліях життя, нашого включення потребують саме ті, для кого ми будували бізнес – громадяни України. Тому, ми виділяємо 25 мільйонів гривень на обладнання і додаткові матеріали для лікарень. Це наша допомога медикам для перемоги над вірусом і задля збереження здоров’я людей",
– наголосив В'ячеслав Климов.

Зокрема, ще один співзасновник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк закликав представників медичних закладів, а також осіб, які відповідальні за охорону здоров'я, інформувати суспільство, якщо виникне потреба в обладнанні та матеріалах.

"Ми віримо в тісну співпрацю та взаємодопомогу між медичними закладами й бізнесом, щоб оперативно надати допомогу там, де вона найбільше потрібна. Ніхто не зможе зробити це швидше та якісніше, ніж свідомий бізнес", – відзначив Володимир Поперешнюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...