"Співбесіда Вітольда Фокіна до складу ТКГ": У мережі знайшли спільне фото Єрмака з онукою Фокіна та їх цікаву переписку

Марія Фокіна в інтерв'ю програмі «Світське життя» на телеканалі «1+1» назвала діда «сірим кардиналом», який не любить пресу, однак, за її словами, він знайшов «спільну мову з Андрюшей» про те, як можна «закінчити цю війну».

Вітольд ФокінВ українському сегменті соцмереж продовжують обговорювати процес призначення Вітольда Фокіна в Тристоронню контактну групу по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі. Як стало відомо напередодні, до призначення експрем'єра причетна його внучка - Маша Фокіна, яка дружить з головою ВП Андрієм Єрмаком. У зв'язку з цим одкровенням український журналіст Юрій Смирнов забавно пожартував, опублікувавши спільне фото Єрмака і Фокіної, передають Патріоти України.Також він виклав в мережу скрін листування Єрмака з Фокіної, який свідчить про теплоту і навіть близькості їхніх стосунків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...