Співробітника УМВС знайшли застреленим на Полтавщині

За попередніми даними, чоловік помер у результаті самогубства. Поруч із ним лежала мисливська рушниця.

Поблизу села Ковалівка Полтавського району знайшли мертвим цивільного співробітника обласного управління Нацполіції, керівника управління логістики і матеріально-технічного забезпечення Ігоря Компанійця, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Поліція області на офіційному сайті відзвітувала, що отримала повідомлення про виявлення трупа в п'ятницю, 12 червня.

Перехожі повідомили, що на дорозі поблизу лісового масиву неподалік від села стоїть Opel Combo, а за декілька метрів від нього лежить людина без ознак життя.

За попередніми даними, чоловік помер у результаті самогубства. Поруч із ним лежала мисливська рушниця.

"Чотири дні тому Ігор Компанієць пішов у відпустку, і буквально через добу після цього його мобільний телефон, за свідченнями колег, виявився поза зоною доступу. Заява про його зникнення від родичів не надходила. А опитані свідки стверджують, що Opel стояв у лісопосадці три дні", – розповів журналістам начальник відділу комунікації ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв.

Зазначається, що в Компанійця була дача в селі Їжаківка, недалеко від Ковалівки.

Чотири роки тому загиблий був фігурантом кримінального провадження за статтями "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" і "Незаконне збагачення".

Йому та кільком його спільникам ставилося в провину розкрадання понад 44 тисяч літрів бензину марки А-92 з автопарку УМВС на суму 1 мільйон гривень шляхом внесення неправдивих даних у документацію. Через рік кримінальне провадження було закрито.

У листопаді 2019-го співробітники Полтавського управління внутрішньої безпеки Нацполіції спільно з Територіальним управлінням ДБР провели обшуки за місцем роботи підозрюваних у Полтаві й Кременчуці. Була вилучена службова документація, на підставі чого заново відкрили кримінальну справу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...