Співробітники СБУ затримали в Одесі банду торговців зброєю (фото)

До складу групи входили раніше засуджені за скоєння тяжких злочинів чоловіки.

Співробітники Служби безпеки України блокували в Одесі діяльність угруповання, яке спеціалізувалося на збуті вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

Оперативники спецслужби встановили, що до складу групи входили раніше засуджені за скоєння тяжких злочинів жителі Одеської та Миколаївської областей. Зловмисники скуповували незаконно отриману зброю для збуту представникам кримінальних кіл.

Правоохоронці затримали двох учасників угруповання в Одесі при спробі продажу автомата, гвинтівки Браунінг, яка перебувала в розшуку в зв'язку з викраденням під час квартирної крадіжки, і двох бойових гранат РГО і РГД-5 з запалами до них.

Зараз двом затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають слідчо-оперативні дії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...