Спливли деталі резонансного убивства таксистки на Одещині (фото)

​Жінка, яку вбили 15 грудня в Одеській області, мешкала в м. Южному й працювала в місцевій службі таксі.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, загинула Інеса Тютюнник. 55-річна жінка давно займалася приватним перевезенням, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

"Її добре знали в місті, вона довгий час була єдиною жінкою-таксисткою", – зазначив наш співрозмовник.

Інеса Тютюнник

У таксі "Авто Лідер" (м. Южне) нашим журналістам підтвердили, що Інеса працювала у них, проте подробиці розповісти відмовилися.

Тутешні жителі кажуть, на замовлення цієї служби вона виїжджала ось уже кілька років.

"Завжди така усміхнена, товариська, з нею було дуже приємно й безпечно їздити. Вона чудовий водій", – розповів один із клієнтів.

Таксисти з Южного кажуть, що останнім часом вона працювала тільки в нічні зміни, але з чим це було пов'язано – не знають. Тіло жінки знайшли 15 грудня в районі села Любопіль Лиманського району Одеської області.

Тіло загиблої жінки знайшли в районі с. Любопіль – це приблизно за 20 кілометрів від її будинку

За попередньою інформацією, вона померла від ножових поранень. Можливо була зґвалтована, з неї зняті штани.

Документи загиблої жінки на місці злочину. У техпаспорті зазначено місце реєстрації – с. Сичівка

Спалений автомобіль таксистки виявили трохи далі, в районі Суворовського кладовища.

Злочинці спалили автомобіль таксистки

У поліції Одеської області підтвердили сам факт убивства. "Іде розслідування. Можемо тільки підтвердити, що виявлено тіло жінки зі слідами насильства, і все", – розповіли в поліції.

Як з'ясували наші журналісти, Інеса Тютюнник народилася 1965 року в Казахстані, громадянка України. Багато років прожила в місті Южне Одеської області. На неї давно зареєстровано мале підприємство "Росток" (роздрібна торгівля продуктами, напоями та тютюновими виробами). У жінки залишилася 25-річна дочка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...