Спливли неприємні подробиці: "Принц Вільям зрадив Кейт Міддлтон", - ЗМІ

​У західних ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що принц Вільям зрадив Кейт Міддлтон з її близькою подругою.
принц Вільям і Кейт Міддлтон

Американське видання In Touch стверджує, що близько року тому, коли Кейт була вагітна третьою дитиною, британський принц недозволено близько здружився з Роуз Ханбері - колишньою моделлю аристократичного походження, а нині дружиною 58-річного Девіда Роксеведжа, маркіза Чамлі. У світських колах пішли плітки про роман між ними, передають Патріоти України.

Коли до Міддлтон дійшли ці чутки, вона зажадала у чоловіка пояснень. Той висміяв її побоювання, заявивши, що нічого не було. Кейт не стала наполягати і погіршувати ситуацію, але тим не менше наполягла на тому, щоб приятельські відносини між двома подружніми парами були припинені. Герцогиня Кембриджська веліла, щоб Вільям вивів Роуз і Девіда з внутрішнього кола їхніх близьких друзів.

Мова про розрив не йде, проте скандал вплинув на шлюб принца. «Кейт побачила дружбу Вільяма з Роуз зовсім в іншому світлі. І її довіру до чоловіка було підірвано ... Їх сприймають, як ідеальну пару, у якій не може бути щось не в порядку. Але реальність така, що більшість пар стикається зі своїми проблемами. І Вільям з Кейт - не виняток», - пише видання.
Як відомо, Кейт і Вільям, чий заміський маєток Анмер-хол в графстві Норфолк знаходиться по сусідству з маєтком маркіза Чамлі, раніше дуже близько дружили з цим сімейством. І що ще до знайомства з Кейт принц Вільям був в числі численних шанувальників Роуз (чия бабуся в 1947 році була однією з подружок нареченої на весіллі бабусі Вільяма - майбутньої королеви Єлизавети II). Однак потім Кейт серйозно посварилася з Роуз. Точна причина цього не повідомлялася. Передбачалося, що колишня модель намагалася затьмарити собою дружину принца і стати головною зіркою Норфолкського світського суспільства, а Кейт набридло це суперництво.
Видання The Daily Beast повідомляє, що Кенсінгтонський палац не збирається офіційно коментувати історію, викладену в In Touch, проте приватним порядком королівські помічники заявили, що «все це вигадки». А адвокати королівської сім'ї навіть збираються прийняти юридичні заходи щодо ЗМІ, і вже вислали лист з відповідним попередженням.
Тим часом з'явилися також чутки про те, що охолодження між Вільямом і принцом Гаррі викликане не стільки ставленням Вільяма до його дружині Меган Маркл, скільки ставленням до його власної дружини. Гаррі не схвалив поведінки старшого брата - тим більше, що їх власне дитинство було затьмарене любовним трикутником між батьками Чарльзом і Діаною, а також Каміллою Паркер-Боулз.
Роуз, Вільям і Кейт
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...