Спливли нові деталі нібито співпраці Портнова з Кремлем

Розслідувачі стверджують, що обмін листами (а не контакти) почався навесні 2014 року, вже після того, як в Криму з'явилися російські військові.

У Центрі «Миротворець» продовжують публікувати матеріали, отримані в результаті злому електронної пошти підлеглого ідеолога «Новоросії» Владислава Суркова Бориса Рапопорта, датовані 2014 роком, де розслідувачі виявили листи, нібито надіслані ексглавою адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрієм Портновим, передають Патріоти України.
Так, розслідувачі стверджують, що обмін листами (а не контакти) почався навесні 2014 року, вже після того, як в Криму з'явилися російські військові.
В одному з листів до Кремля відправляється довідка-аналіз, яка, як стверджують розслідувачі, «містить маніпулятивний виклад юридичної казуїстики на рішення української влади, прийняті в період 22-27 лютого 2014 року».В іншому - аналітика з приводу «недоцільності люстрації суддів в Україні». Листи датовані 20 квітня 2014 року. А через кілька місяців з'являється стаття, заснована на цій довідці, яку публікує юрист, яка тісно співпрацює з ексглавою АП.«Портнов в цей час знаходився в Москві і повністю усвідомлював і розумів, що стався озброєний напад Росії на Україну і відбувається захоплення Криму. І тим не менше, він, перебуваючи у змові з ворогом, бере безпосередню участь у злочині Росії проти України», - заявляють розслідувачі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...