Спливли подробиці моторошного вбивства дітей на Закарпатті

Судово-медична експертиза підтвердила, що дітей били стільцем або об стіну.

З'явилися подробиці звірячого вбивства двох дітей на Закарпатті. З'ясувалося, що співмешкаець їх матері вбив хлопчика і дівчинку, коли вони разом з дорослими відпочивали в сауні. Про це розповів брат постраждалої жінки Євген, передають Патріоти України з посиланням на Mukachevo.net.

Загибла 9-річна дівчинка була дочкою італійця, а хлопчика жінка народила від іншого чоловіка.

Що стосується вбивці, то, за словами брата потерпілої, чоловік себе дивно не поводив і був цілком адекватним. Часто він їздив на заробітки і привозив гроші. "Багато не пив. Умів зупинитися, не шліфував горілку пивом. За ним не спостерігалося зловживання алкоголем", - сказав він.

У день страшної трагедії сім'я пішла в ресторанний комплекс в Тячеві. Коли адміністратор сауни почула гуркіт, вона зайшла всередину. Там вона побачила розламані стільці і кров, але глава сімейства сказав не турбувати їх. Після жорсткого вбивства він спробував втекти, але його затримали охоронці і передали поліцейським.

Судово-медична експертиза підтвердила, що дітей били стільцем або об стіну. Постраждала жінка перебуває в лікарні, про смерть дітей їй не повідомляли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...