Спливли скандальні подробиці про загиблу дівчину з "Айдару"

​Військова батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська загинула 27 вересня біля міста Залізне Донецької області.

Є кілька версій її загибелі, серед них – необережне поводження зі зброєю і вбивство, повідомив на своїй сторінці у Facebook головний редактор проєкту "Новинарня" Дмитро Лиховий, передають Патріоти України.

"Триває розслідування. Вибух гранати – або необережне поводження, або вбивство своїми ж. Так, на жаль, буває. І з дівчатами у ЗСУ на Донбасі теж. Не вперше. Різні взаємини між кількома різними людьми зі зброєю", – пояснив він.

Лиховий наголосив, що Анастасію Вітовську саме тому не внесли до офіційних списків загиблих у зоні ООС. Батальйон "Айдар" підтверджує, що це небойова втрата. При цьому саме їхня неоднозначна публікація у Fb стала каталізатором всього цього хайпа", – написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...