Спливли страшні деталі катастрофи літака МАУ в Ірані

Літак МАУ, що зазнав аварії під Тегераном в січні 2020 року, падав протягом 3,5 хвилин, і протягом цього часу на борту судна була паніка.

З такою заявою виступив глава комісії з розслідування авіакатастрофи, директор Київського НДІ судових експертиз Олександр Рувін, передають Патріоти України з посиланням на Главком.
За його словами, отримані дані дозволяють зрозуміти, що на борту літака виникла пожежа, і пасажири посхоплювалися з місць. «Коли літак злітає, всі пасажири пристебнуті. Він піднявся на висоту 2 тис м. Поки літак не підніметься на висоту 8 тис метрів, оголошення про те, що слід пристебнутися, не вимикається. Так ось, всі повинні були бути пристебнуті. А ми бачили трупи загиблих, які лежали на землі, без крісел», - сказав Рувін.
При цьому він навів порівняння з катастрофою MH17, пасажири якого так і впали на землю пристебнутими.

Літак рейсу PS 752 Тегеран - Київ авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) розбився під Тегераном 8 січня. В результаті загинули 176 осіб - громадяни 7 країн, включаючи 9 членів екіпажу.

Іран офіційно визнав, що помилково збив літак, і в квітні направив до Києва проект меморандуму про взаєморозуміння, згідно з яким Україна і сім'ї загиблих повинні визнати «людську помилку» і в обмін на виплату компенсації і видачу змісту бортового відеореєстратора не переслідувати Іран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...