Спонсор світового тероризму: Російський монетний двір друкував гроші для лівійських бойовиків

Гроші призначалася для польового командира Халіфа Гафтара.

На Мальті вилучили контейнер із готівкою, яку для лівійських бойовиків надрукував російський монетний двір. Влада Мальти вважає, що неофіційна лівійська валюта призначалася для польового командира Халіфа Гафтара, який веде наступ на південь від Тріполі проти підтримуваного ООН уряду Лівії, передають Патріоти України з посиланням на Times of Malta.

У Мальті також вважають, що готівка походить з російського монетного двору, який друкував гроші для невизнаного лівійського уряду, що базується у місті Байда.

У лютому 2014 року в Лівії було оголошено про розпуск Загального національного конгресу. У червні того ж року у Лівії відбулися дострокові парламентські вибори. Перемогу на них здобуло антиісламістське об'єднання генерала Халіфи Гафтара. Ісламська опозиція, однак, відмовилась визнавати результати голосування. Конфлікт прихильників Гафтара з ісламською опозицією переріс у громадянську війну. Наразі в країні два уряди: всесвітньо визнаний уряд Національної згоди (GNA), який базується в Тріполі на заході країни, та Тимчасовий уряд, розташований у місті Байда на сході.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...