Спортсмен, стікаючи кров'ю, зміг дійти до магазину, де йому викликали швидку: У Полтаві жорстоко порізали чемпіона України з тхеквондо (відео)

На даний момент Боярин знаходиться в реанімації, через велику втрату крові йому необхідне переливання.

Вадим Боярин

Чемпіон України з тхеквондо Вадим Боярин, який має порушення слуху й мови, потрапив в реанімацію. У середу, 24 вересня, 19-річний спортсмен отримав численні ножові поранення живота та шиї, передають Патріоти України з посиланням на Poltava.to.

Спортсмен, стікаючи кров'ю, зміг дійти до магазину, де йому викликали швидку.

Вадима терміново госпіталізували до лікарні, де зробили йому операцію. На даний момент Боярин знаходиться в реанімації, через велику втрату крові йому необхідне переливання.
Правоохоронці затримали підозрюваного в нападі, ним виявився дефлімпіець Філіп Полтавець, який грає в настільний теніс. За даними правоохоронців, конфлікт між спортсменами стався в квартирі нападника.
Крім того, в поліції заявили, що в оселі Полтавця при обшуку виявили "предмет, схожий на бульбулятор" і "речовину рослинного походження, що нагадує наркотик".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...