Справа Гандзюк: "Мангер збирається втекти з України", – активіст

Бургаський обласний суд в Болгарії дозволив екстрадицію Олексія Левіна, підозрюваного в причетності до вбивства Катерини Гандзюк, і розпорядився передати його компетентним органам України.

Владислав Мангер

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк, збирається втекти з України через екстрадицію ще одного фігуранта справи Олексія Левіна з Болгарії. Про це пише активіст Роман Сініцин у своєму Facebook, передають Патріоти України.

«У нас є чіткий інсайд і навіть не один і навіть з близького оточення є, що Мангер «стає на лижі» в зв’язку з екстрадицією Москала-Левіна з Болгарії.

В найближчі дні. Збирається. Звалити.

Адвокати Мангера двічі намагались потрапити в Бургасі до Левіна, не фартануло.

Як тільки Левіна екстрадують і він дасть покази СБУ\ГПУ – Мангер заїде на СІЗО, зараз він під заставою. Кого там тегати, кому дзвонити щоб цьому чорту не дали втекти в якусь Домінікану?», – написав Сініцин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...