Справа Гандзюк: Спливли скандальні подробиці про адвокатів Мангера

Оплату праці адвокатів одного з головних підозрюваних здійснювали бюджетні організації регіону.​

Представники громадської ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк» звернули увагу українців на важливий факт - виявляється, весь минулий рік оплату праці адвокатів одного з головних підозрюваних - голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера - в загальній сумі 421 тисяч гривень здійснювали ... бюджетні організації регіону, передають Патріоти України з посиланням на інтернет-ресурс Міст.

Найбільшу суму (180 тисяч гривень) адвокатам виплатило комунальне підприємство «Херсонський міський центр земельно-майнових відносин», яким на той момент керувала депутат міськради Олена Мазур, також по 74 тисяч гривень та 55 тисяч гривень надійшли від Ювілейної ОТГ (Олешківський район) та Лазурненської сільської ради. До речі, на території цієї курортної сільради отримували земельні ділянки виконавці нападу на Катю Гандзюк.

«Цікаво, чи сподобається жителям області за рахунок свого бюджету утримувати вбивцю», - цікавляться активісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...