Справа йде до суду: ДБР вручило Пашинському обвинувальний акт у справі про стрілянину в людину

Екснардеп звинувачується в скоєнні злочину за статтею 121 Кримінального кодексу.

Екснардепу Сергію Пашинському вручений звинувачувальний акт у справі про напад із застосуванням зброї на жителя Київської області В'ячеслава Хімікуса. Досудове розслідування співробітниками ДБР було завершено ще 28 квітня. Сьогодні ж, в понеділок, 6 липня, кримінальну справу буде передано до суду, передають Патріоти України з посиланням на ДБР.

"У п'ятницю вручили (обвинувальний акт Пашинського - ред.)", - сказав представник ДБР. За його словами, Сергій Пашинський особисто отримав акт.
Нагадаємо, що Пашинського підозрюють в пораненні з вогнепальної зброї В'ячеслава Хімікуса. Екснардеп звинувачується в скоєнні злочину за статтею 121 Кримінального кодексу.
Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 грудня 2016 року в Київській області відбувся словесний конфлікт між Сергієм Пашинським і громадянином Хімікусом. Під час конфлікту Пашинський дістав власну зареєстровану вогнепальну зброю (пістолет марки Glock 19) і вистрілив у чоловіка.

В'ячеслав Хімікус отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, нанесені йому тілесні ушкодження є тяжкими.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...