Справа Єфремова: Актор з в'язниці пообіцяв молитися за жертву ДТП і попросив про помилування

Він назвав те, що відбувалося з ним, «маною» і «гіпнозом».

Заслужений артист Росії Михайло Єфремов докладно розповів про тиск з боку свого колишнього адвоката Ельмана Пашаєва, а також попросив про помилування. Про це йдеться в тексті його нової апеляційної заяви, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, саме «напором» захисника була викликана його позиція на судовому засіданні. «Я записав звернення до потерпілих, яке було показано по телебаченню. Моєю позицією в цей момент було покаяння і розкаяння. А потім з'явився Ельман Пашаєв. Він почав переконувати мене, що знає такий шлях захисту, який призведе до благополучного результату по даній справі. Моє завдання - у всьому з ним погоджуватися», - сказано в заяві Михайла Єфремова.Він назвав те, що відбувалося з ним, «маною» і «гіпнозом». «Все відбувалося як в якомусь страшному сні. Я виявив слабкість і не боюся в цьому зізнатися. І далі я продовжив в усьому погоджуватися з Пашаєвим, проте вже в другій половині процесу я зрозумів що шлях, обраний Пашаєвим, веде в глухий кут. Зараз, коли його немає поруч, я реально усвідомив, що ж сталося. Моя доля його анітрохи не цікавила», - написав артист.

За словами актора, коли він перший раз вирішив відмовитися від послуг одіозного адвоката, то той став його вмовляти, заявляючи, що крім нього артисту ніхто не допоможе. І тоді Єфремов знову проявив слабкість. «На сьогоднішній день моя позиція - це покаяння глибоке і щире каяття у скоєному, бажання допомогти потерпілим як матеріально так і морально», - зізнався артист в листі.

Він також заявив, що буде молитися за загиблого в ДТП Сергія Захарова та за благополуччя його родини. Єфремов дуже сподівається, що рідні кур'єра коли-небудь пробачать. «Я з упевненістю можу сказати, що став іншою людиною. Якщо суд повірить мені, то я ніколи більше закон не порушу», - написав Єфремов.

Актор попросив змінити йому покарання на умовний термін. «Я прекрасно розумію, що мені говорити про умовне покарання, ймовірно, несерйозно. Але, тим не менше, прошу повірити мені, що я не небезпечний для суспільства. Те, що я вже випробував - для мене урок на все життя. Займаючись своєю професійною діяльністю, я б міг реально допомагати потерпілим», - написав Єфремов.

Нагадаємо, ввечері 8 червня 2020 року Михайло Єфремов влаштував масштабне ДТП на Смоленській площі в центрі Москви. Його автомобіль виїхав на зустрічну і протаранив вантажівку, за кермом якої перебував 57-річний кур'єр служби доставки Сергій Захаров. Він отримав страшні травми і через кілька годин помер у лікарні. У крові Єфремова експерти знайшли сліди наркотиків і алкоголь. Єфремова звинуватили в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини. Слідство вважало провину актора доведеною. Держобвинувач попросила засудити актора до 11 років колонії загального режиму. В результаті суд постановив відправити актора в колонію на вісім років, а також позбавити актора права керування автомобілем на три роки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...