Справа Єфремова: У актора з'явилася примарна надія на скасування вироку

Російський актор отримав сім з половиною років колонії за смертельне ДТП,

У артиста Михайла Єфремова з'явився шанс на перегляд вироку. Але це можливо лише в тому випадку, якщо нинішні захисники Єфремова правильно розіграють карту про поведінку в суді Ельмана Пашаєва, колишнього адвоката артиста, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як повідомляє КП, посилаючись на близькі до справи джерела, нові юридичні представники Єфремова можуть переконати суд, що на процесі підсудний де-факто був позбавлений кваліфікованого адвоката. «Можуть наполягати, що його (Єфремова) право на захист було порушено. А це вже підстава для скасування вироку і перегляду справи», - упевнене джерело.
Зараз ведеться розслідування, з чиєї ініціативи в суді з'явилися троє свідків захисту, які дали свідчення на користь Єфремова. Трійці загрожує звинувачення в явній брехні під присягою, але набагато важливіше встановити, хто привів їх до суду і хто проплатив потрібні свідчення. Якщо це була особиста ініціатива Пашаєва, то йому може загрожувати термін за шахрайство. Якщо Пашаєв переконає, що ідея виходила від Єфремова, то акторові можуть пред'явити статтю «підкуп або примушування до давання показань». Санкції статті передбачають до семи років ув'язнення.
«Головне питання в грошах. Єфремова і Пашаєва чекає грандіозна сутичка, в якій кожен буде валити провину на іншого», - вважає співрозмовник видання.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...