"Справа в кармі": "Слуга" порівняв аборти з проституцією і вбивством (відео)

При цьому відповідаючи на питання журналіста про те, що робити, коли вагітність незапланована і жінка не готова стати мамою або була згвалтована, нардеп відповів, що тут "справа в кармі".

Юрій Камельчук

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук виступив на підтримку заборони абортів в Польщі і несподівано порівняв дозвіл на них з легалізацією проституції. В ефірі телеканалу "НАШ" депутат також зазначив, що вважає аборти вбивством, передають Патріоти України.

"Для мене це те ж, що дозволити проституцію. Я виступаю проти цього, тому що жінка, яка роздає свою енергію за гроші, робить бідною себе, чоловіків навколо і всю країну", - зазначив нардеп.

Також він визнав, що і у випадку з абортами можуть бути винятки. "Є винятки, які у світовій практиці, зокрема, говорять про те, що коли чітко визначена загроза життю жінки, мами - тоді під наглядом лікарів це може бути здійснено. Але ці речі повинні бути дуже чітко прописані", - сказав Камельчук.

При цьому відповідаючи на питання журналіста про те, що робити, коли вагітність незапланована і жінка не готова стати мамою або була згвалтована, нардеп відповів, що тут "справа в кармі". "У будь-якому випадку народження дитини - це щось непорушне, що не може порівнюватися з навіть з самим початком, з якої причини це сталося. До того, будь-яку причину можна пережити, але ось навпаки потім - усвідомлення того, що у тебе могла бути дитина, а ти її своїми руками вбила - навряд чи", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...