Справа зовсім не в родині: Принц Гаррі зізнався, чому хоче повернутися до Великої Британії

У 2021 році Гаррі прилетить на батьківщину заради регбі.

Епідемія коронавірусу на рік відрізала принца Гаррі від королівської родини, але для повернення до Великобританії він знайшов зовсім не сентиментальну причину. Герцог Сассекський заявив, що планує приїхати на батьківщину в 2021 році, щоб подивитися чемпіонат світу з регбі, передають Патріоти України з посиланням на Insider.

Гаррі з Меган Маркл і сином Арчі покинули Великобританію в листопаді 2019 року, і в останній раз відвідали її в березні 2020 року. Тоді ж в ЗМІ з'явилися повідомлення про розлад між Гаррі і його братом Вільямом: майбутній король, мовляв, був ображений рішенням подружжя піти з королівської родини. Герцог і герцогиня Сассекські встигли пожити на острові Ванкувер в Канаді, потім переїхали в Лос-Анджелес і осіли в Монтесіто (Санта-Барбара). Шанувальники королівської родини чекали, що з часом відносини між братами потеплішають, але в бесіді з членами Ліги Регбі Гаррі навіть не згадав своїх родичів.

"Наступного року у нас буде чемпіонат світу з регбі, тому я точно планую повернутися, - сказав він. - Я б уже повернувся, якби не COVID. Що мені потрібно, так це кілька міні-м'ячів для регбі, аби я міг навчити Арчі грати. Наш малюк - наш пріоритет номер один, другим пріоритетом стала наша робота, і ми робимо все можливе, щоб зробити світ кращим".

Чемпіонат з регбі пройде в Великобританії з 23 жовтня по 27 листопада. Гаррі не уточнив, чи відвідає він свою сім'ю раніше, і чи приєднаються до нього в поїздці Меган Маркл і Арчі. Вважається, що під час останнього спільного заходу в День Співдружності в Вестмінстерському абатстві Гаррі та Вільям ігнорували один одного, сиділи окремо і не обмовилися ні словом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...