Справедливість є! "11 добровольців отримали статус учасника бойових дій", - Оксана Коляда (фото)

Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України видало перші 11 посвідчень про присвоєння статусу учасника бойових дій добровольцям.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда, передають Патріоти України.

"Сьогодні ми вшановуємо добровольців, вручаючи їм статус учасника бойових дій:

  1. Долинський Павло Анатолійович, ДУК
  2. Полонніков Віталій Васильович, ДУК
  3. Приймак Катерина Андріївна, ДУК
  4. Рибальченко Олег Ігорович, ОУН
  5. Фундурат Микита Андрійович, ДУК
  6. Андрушечко Володимир Ростиславович ДУК/УДА
  7. Личко Тарас Володимирович, ОУН/ УДА
  8. Мусяк Володимир Ігорович (Пірат) , УДА
  9. Снісар Олександр Вікторович, ДУК
  10. Збанатський Дмитро Сергійович, ОУН
  11. Гергерт Андрій Любомирович (Червень), УДА

Цим Героям ми вручили перші УБД. В роботі комісії ще більше сотні пакетів документів. Цей процес вже не зупинити. Я починала свою роботу в Міністерстві з цього питання. Тішуся, що ми його завершили, хоч і в останній день мого перебування на посаді. Подяки. Перш за все самим хлопцям – Ви наші Герої. По-друге, дівчатам із ГО Добровольці, Ані Демиденко та Насті Римар. Саме вони стали основною рушійною силою змін. По-третє, всім тим нашим побратимам-військовим, хто долучився до збору документів. І на останок. Ми знаємо, що є питання щодо визначення статусу УБД для загиблих добровольців. Таких – небагато. Але ми доведемо і цю роботу до завершення. Справедливість є! Служу народу України!" - розповіла Коляда.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...