Справу про ДТП з тещею відомого шоумена можуть зам'яти, - юрист

Справу тещі шоумена Сергія Притули й одіозного політика Віталія Хомутинніка Лілії Сопельник, котра 22 серпня скоїла жахливу ДТП у Києві, наїхавши на матір із 9-річним сином, можуть "спустити на гальма".

Таке переконання висловив адвокат потерпілих Юрій Сухов у програмі "Після всього", передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

За його словами, на хід розслідування можуть суттєво вплинути ті факти, що водійка нібито переплутала педалі, а окрім цього має ще й якесь захворювання. "Але вона про нього знала ще до того, як відбулася ДТП. Тож, якщо знала, що має хворобу, яка заважає керувати авто, то це – обтяжувальні обставини", – каже він.

А ось адвокатка Сопельник Олена Сторожук впевнена, що її клієнтці стало різко погано за кермом, і педалей вона не переплутувала. Юристка наголошує на тому, що все це ще потрібно встановити під час досудового розслідування – зокрема шляхом експертиз і експериментів.

Зі свого боку Сухов знов-таки наголошує, що зважаючи на фізичний стан, Сопельник можуть визнати неосудною. Не схвалює він і обрання їй запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. "Наскільки нам стало відомо, насправді слідчий того самого дня, коли повідомили про підозру, підготував клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту, але прокурор не підписав його і вимагав, щоб клопотання було про обрання домашнього арешту у нічний час", – зауважив юрист.

Також під час його розмови з журналістом розкрився ще один важливий нюанс. Зокрема, хоча перший зять Лілії Сопельник Сергій Притула публічно пообіцяв, що не втручатиметься у перебіг розслідування, та є ще один і не менш впливовий зять – Віталія Хомутиннік. "Він декілька скликань поспіль був народним депутатом. І загалом був дуже впливовим у часи президентства Януковича та згодом – Порошенка. У нього є зв'язки в СБУ", – наголосив ведучий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...