Справжня "війна": Медсестра зі сльозами на очах розповіла про COVID-19 і байдужість людей (відео)

Жінка попросила всіх залишатися вдома на новорічні свята, щоб не погіршувати ситуацію із захворюваністю коронавірусом.

Медсестра з США записала несамовите відео, в якому назвала пандемію коронавірусу війною і попросила людей про допомогу. Жінка зі сльозами на очах розповіла, що в лікарнях не вистачає медичного персоналу, апаратів ШВЛ і препаратів для пацієнтів. Запис опублікували на сторінці "Лента дня" в Telegram, передають Патріоти України.

За її словами, незважаючи на численні прохання, допомога медикам не приходить. Тому вони змушені дивитися, як вмирають пацієнти – їм фізично не встигають допомогти.

Медсестра попросила всіх залишатися вдома на новорічні свята, щоб не погіршувати ситуацію із захворюваністю коронавірусом.

"Я не знаю, як ще про це сказати, але я благаю вас: прошу, годі бути такими байдужими. У нас немає апаратів ШВЛ і заспокійливих для пацієнтів. Пацієнти мруть як мухи. Лікарні забиті. Ми працюємо на знос. У нас немає ресурсів, у нас немає співробітників. Наші лікарі не можуть робити інтубацію, тому що у кожного приблизно по 40 пацієнтів. це як війна. І ми просимо про допомогу, і допомога не приходить. І медсестрам постійно твердять: "Ви самі на це підписалися". Ми не підписувалися на те, щоб дивитися, як вмирають пацієнти через те, що ми фізично не можемо їм допомогти. Так що, прошу, годі бути байдужими. Прошу, залишайтеся вдома на святах, тому що інакше стане ще гірше", – сказала медсестра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...