"Справжнє пекло": У мережі повідомляють про "потужну зарубу" в районі Пісків

Жителі Горлівки стверджують, що вибухова хвиля часом така сильна, що відкриваються міжкімнатні двері.

Місцеве населення окупованих проросійськими бойовиками незаконних збройних формувань Горлівки, Макіївки, а також Донецька на власних сторінках в соціальних мережах інформують, що приблизно з 17 години в місті почалися серйозні бойові дії. Крім того, в соціальних мережах пишуть, що відбувається «потужна заруба» в районі Пісок. Згідно зі словами очевидців, деякі житлові будинки отримали пошкодження, передають Патріоти України.

Жителі Горлівки стверджують, що вибухова хвиля часом така сильна, що відкриваються міжкімнатні двері. Інші очевидці констатують, що звуки вибухів такої сили, як були на самому початку війни, в 2014 році. Причому люди відзначають, що вони чутні навіть при закритих вікнах і включеному телевізорі.

Налякані «до смерті» люди в своїх акаунтах відзначають: «Волна открывает межкомнатную дверь. Центр города. Бахает примерно раз в час. Сейчас немного слабее», «Донецк. Что за бахи на С-С-3? Война», «Буквально за час бахнуло уже второй раз в районе Верхнеторецкого. Да и вообще в последние дни если что-то где-то и гупает немного, то именно там».

Згідно їх слів, дуже неспокійно зараз у Макіївці а також гримить в Ясинуватій.

Жителі «Донецької народної республіки» коментують те, що відбувається в такий спосіб: «Горловка целый день что-то гремит на юге», «Макеевка, весьма прилично жахнуло, слышим звуки полетевшего стекла».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...