Справжній поціновувач: Хлопець вийшов з коми після ... згадки про улюблену їжу

Під час чергового візиту брат хворого пожартував, що збирається з'їсти його улюблену страву - куряче філе. Після цих слів пульс Чіу почав частішати, а сам він почав приходити до тями.

У Тайвані чоловік вийшов з двомісячної коми після згадки улюбленої їжі - курячого філе. Про це повідомляє Taiwan News, передають Патріоти України.

18-річний молодий чоловік Чіу потрапив в серйозне ДТП під час їзди на скутері. Уточнюється, що через зіткнення він отримав серйозні пошкодження декількох органів, включаючи розрив селезінки, правої нирки і печінки. Після екстреної госпіталізації лікарі заявили, що у нього кома третього ступеня.
Всього Чіу переніс шість операцій. Медсестра в лікарні розповіла, що пацієнт постійно «бився з богом смерті» разом зі своєю сім'єю, яка молилася, щоб він скоріше прийшов до тями. Під час чергового візиту брат хворого пожартував, що збирається з'їсти його улюблену страву - куряче філе. Після цих слів пульс Чіу почав частішати, а сам він почав приходити до тями. Його життєві показники раптово стабілізувалися.

В даний час тайванець вже виписався з лікарні. Нещодавно він приходив до співробітників медичної установи і приніс їм торт в знак подяки за те, що їм вдалося врятувати йому життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...