Список величезний: Стало відомо, скільки помічників і радників у Шмигаля і Ко

Водночас найбільше радників у міністра фінансів – 37 осіб.

У прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 радник і помічник, серед яких тільки 8 перебувають у штаті. Штатними радниками глави Кабінету міністрів є: Олег Губанов, Тимур Саламаха, Ганна Жохова, Олена Котлярова, Тарас Сиротинський, Дмитро Луфер, Ірина Шевченко, Валентина Москаленко, передають Патріоти України з посиланням на Слово і діло.

Також у Шмигаля є три помічники: Людмила Годун, Ольга Лугачов і Ганна Шикіта і 10 радників на громадських засадах.

Водночас найбільше радників у міністра фінансів Сергія Марченка – 37 осіб. Однак більша їхня частина – 29 – співпрацює з Мінфіном на громадських засадах.

У віцепрем'єр-міністра цифрової трансформації Михайла Федорова немає помічників, але є 33 радники –14 позаштатних і 19 у штаті.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій також обходиться без помічників, але у нього 27 радників. П'ять із яких – у штаті.

У міністра юстиції Дениса Малюськи 18 радників і помічників. Але лише 3 радники входять у штат Мін'юсту і 12 радників працюють на громадських засадах.

Міністр оборони Андрій Таран набрав 13 радників і помічників. Тільки два радники працюють у штаті, ще 5 радників співпрацюють на громадських засадах.

Немає помічників у віцепрем'єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. У нього 12 радників, з них 5 у штаті.

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов взяв собі 10 радників. Половина з них працює в штаті уряду.

Віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина працює з 9 радниками і помічниками. До штату міністерства увійшли 5 радників. До того ж у Стефанішиної є один помічник.

У міністра у справах ветеранів Сергія Бесараба 5 штатних радників і 1 помічник.

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко працює з трьома штатними радниками, одним помічником і чотирма позаштатними радниками.

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна має 8 радників, із них лише 2 працюють поза штатом.

У міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта є один штатний радник і три позаштатних.

В.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет має 8 радників, із них 2 позаштатні.

У міністра закордонних справ Дмитра Кулеби 7 радників (3 в штаті) і 2 помічники.

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов має 8 радників (4 в штаті) і одного помічника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...