США ніколи не залишають заколотників без покарань: ФБР заарештувало 275 учасників штурму Капітолію

Щонайменше 300 осіб увірвалися до будівлі Капітолія 6 січня.

За участь у спробі штурму Капітолія 6 січня в США заарештували 275 осіб і знайшли понад 540 підозрюваних. Про це пише BBC, передають Патріоти України.

У січні у відділенні ФСБ у Вашингтоні заявили, що їм надіслали понад 140 тисяч фото і відео подій 6 січня. Деяким учасникам штурму можуть пред’явити серйозні звинувачення у підбурюванні до заколоту — за спробу змови з метою повалення уряду в США загрожує до 20 років в’язниці.

П’ятеро заарештованих були співробітниками поліції, близько 30 — чинними або відставними військовослужбовцями. Серед заарештованих — «шаман» QAnon у рогатій шапці, чоловік, якого сфотографували за столом речниці Палати представників Ненсі Пелосі, чоловік, який розгорнув у Конгресі прапор Конфедерації, і ще один учасник штурму, який вкрав трибуну Пелосі.

Також за участь у штурмі Капітолія вперше заарештували чиновника адміністрації Дональда Трампа: 42-річний Федеріко Кляйн працював у Держдепартаменті і звільнився за день до інавгурації Джо Байдена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...