"США створюють міжнародну коаліцію для зміщення Мадуро", - Помпео

Глава американського Держдепартаменту анонсував і інші заходи проти правителя.

Ніколас Мадуро

Сполучені Штати сформують міжнародну коаліцію для зміщення адміністрації Ніколаса Мадуро в Венесуелі. Про це заявив держсекретар США Майк Помпео на конференції у Вашингтоні. За його словами, для досягнення цієї мети у США "є партнери по всьому світу", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Глава Держдепартаменту анонсував і інші заходи проти Мадуро, включаючи тиск на Кубу, яка, за його словами, "забезпечує величезну кількість органів безпеки всередині Венесуели".
За даними Помпео, в числі охоронців Мадуро - кубинські спецслужби. Говорячи про венесуельську владу, держсекретар висловив думку, що "не в їх інтересах, щоб їх захищала банда головорізів з Куби".
Відповідаючи на питання про ставлення США до того, що "Росія простягнула режиму Мадуро руку допомоги", держсекретар назвав цю підтримку "неконструктивною".
Кільком днями раніше президент США Дональд Трамп зажадав від російських військових "забратися" з Венесуели. Він заявив, що США готові розглянути "всі варіанти" для того, щоб змусити Москву припинити збройну присутність в цій латиноамериканській країні. Російська влада наполягають на тому, що перекидання військовослужбовців здійснюється в рамках угоди про співпрацю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...